| | | |

10 maart Klimaat-mars Amsterdam

The Oslo Climate March, the biggest in Norway’s history. 3400 People take to the streets, demanding Climate Justice, Climate Jobs and that our leaders take their responsibility in the COP21 meeting in Paris.

Met NS-groepsticket naar de Klimaat-mars.

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet.

Wij gaan de straat op voor een eerlijk klimaatbeleid. Wij zijn klaar met vage beloften en halve maatregelen en willen concrete afspraken.

Wij zijn voor een eerlijke verdeling van de lasten en lusten.
Wij zijn voor ‘de vervuiler betaalt’.
Wij zijn voor een toekomst waarin iedereen duurzaam en warm woont.
Wij zijn voor een toekomst met goede groene banen.

De Klimaatmars is een initiatief van Milieudefensie en organiseert dit samen met de FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak, Woonbond,Parksjtad in Transitie en vele andere initiatieven.

**Gezocht: partners en wervers**
Ook de komende weken hebben we iedereen hard nodig! Jij als jezelf. Maar ook scholieren en studenten, buschauffeurs, ondernemers, boeren, organisaties… Maak de Klimaatmars groot en doe mee als werver. Meld je aan via: www.maakdeklimaatmarsgroot.nl

Of doe mee als partner. Meld jouw bedrijf of organisatie aan via: .

Vanuit Parkstad kan er met een NS-groepsticket gereisd worden: NS groepsticket: https://www.ns.nl/producten/meest-gekocht/p/groepsticket-daluren. 7 personen € 36,50 (per persoon € 5,21) enkele reis.

Op facebook is een evenement aangemaakt: https://www.facebook.com/events/1214132142096010/

Mensen die niet op facebook zitten en ook mee willen naar de Klimaatmars, kunnen zich opgeven bij Parksjtad in Transitie en wij brengen jullie met elkaar in contact, email: parksjtadintransitie(at)gmail.com

Vergelijkbare berichten