| |

Dag van de duurzaamheid 10 oktober De Corisberg

Dag-van-de-duurzaamheid

De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2015. Door heel Nederland vinden, voor het zevende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Samen laten we zien hoe duurzaamheid past in ons dagelijks leven.

Op zaterdag 10 oktober organiseren hoeve De Corisberg, Transition Town Parksjtad en de Stichting Buurtonwikkeling Heerlerbaan voor de eerste keer “De dag van de duurzaamheid”.

Op deze dag kunt u op hoeve De Corisberg kennismaken met diverse organisaties en bedrijven die u alles kunnen vertellen over duurzaamheid op dit moment en hoe dit in de toekomst ontwikkeld kan worden zonder dat de mens, het milieu of de economie in gevaar komt. Er zullen rondleidingen worden gegeven en ook is er de mogelijkheid om workshops te volgen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op hoeve De Corisberg, Corisbergweg 1 te Heerlen, tussen 11.00 en 16.00 uur. Het is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en wie weet waarop u kunt besparen.

Meer informatie kunt u lezen in het artikel Dag-van-de-duurzaamheid en op de website www.dagvandeduurzaamheid.nl

Zie ook:

Vergelijkbare berichten