| |

Dominee van de Duurzaamheid Boekenactie

Schrijver en ondernemer Leen Zevenbergen kent de duurzame wereld op zijn duimpje. Met zijn nieuwe boek Dominee van de Duurzaamheid heeft hij de ambitie “om duurzaamheid normaal, minder elitair, en zelfs leuk te maken”. Hij wil niet aan het boek verdienen en stelt het gratis ter beschikking.

Het is een doorgeefboek: als je het uit heb, kan je het aan een ander doorgeven.

Het boek is, na het maken van een afspraak, op het secretariaat/depot van Parksjtad in Transitie of op de Dobbeltuin op te halen. Afspraak via parksjtadintransitie(at)gmail.com

Over Dominee van de Duurzaamheid

Dit boek heeft als ambitie om duurzaamheid normaal te maken, minder elitair en zelfs leuk. In 25 makkelijk leesbare en inspirerende  hoofdstukken neemt Leen Zevenbergen je mee in een wereld die de hemel op aarde kan zijn, mits we met elkaar een aantal stappen maken naar verbetering. Stappen die niet moeilijk zijn, maar wel urgent. Lees elke avond een hoofdstuk, val vrolijk in slaap en ontdek hoe makkelijk het is om jouw bijdrage te leveren.

Over Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen is als serie-ondernemer met de oprichting van circa twintig bedrijven al meer dan dertig jaar bezig met duurzaamheid. Hij was Europees voorzitter van het oudste netwerk van duurzame ondernemers, mede-oprichter van het grootste Europese netwerk van duurzame bedrijven. Leen heeft de gave om duurzaamheid toegankelijk en leuk te maken voor een breed publiek. Met zijn eerste boek “En nu laat ik mijn baard staan”, Managementboek van het Jaar, bereikte hij in binnen- en buitenland meer dan 100.000 lezers. Zijn laatste boek  “Once Upon A Future”, dat hij samen met Ruud Veltenaar schreef, is een zeer compleet naslagwerk.

Jouw Duurzame Preek

Heb je Dominee van de Duurzaamheid gelezen? Hopelijk heeft Leen Zevenbergen je na 25 preken over alle elementen van duurzaamheid geïnspireerd. De 26e preek is aan jou om te schrijven. Wat is jouw eigen preek op het gebied van duurzaamheid? Jouw eigen droom, tips of stappen die je al maakt? Deel het op www.nudge.nl/mijn-duurzame-preek.

Vergelijkbare berichten