Europees burgerinitiatief voor Basisinkomen (update)

Voor het Europese burgerinitiatief (ECI) “Onvoorwaardelijk basisinkomen (UBI) in de hele EU” hebben we goed nieuws: de Europese Commissie heeft de periode voor het verzamelen van handtekeningen voor ons ECI-UBI met 3 maanden verlengd, dat wil zeggen tot 25 december 2021 (https://europa.eu/citizens-initiative)

De reden hiervoor wordt gegeven door de Covid-19-situatie, waarbij het ingewikkeld is om in contact te komen met mensen om hen bewust te maken van ons ECI. Dit Europees burgerinitiatief voor onvoorwaardelijk basisinkomen is de enige officiële EU-petitie voor het UBI. Het eist bij wet bepaalde wettelijke maatregelen op – als het ECI succesvol is.

Een ander goed nieuws is: we hebben de eerste 100.000 handtekeningen voor ons ECI-UBI bereikt. Met jouw hulp mikken we nu op 1 miljoen handtekeningen voor onze petitie. Deel alsjeblieft de link met iedereen met je familie, vrienden, collega’s. Samen kunnen we het ubi naar Europa brengen – rechtstreeks naar zowel het EU-parlement als de EU-Commissie !

Meer informatie op deze website:
https://nl.eci-ubi.eu,
op facebook https://www.facebook.com/ECIUBI
of twitter @EciUbi en instagram @eciubi

Vergelijkbare berichten