Feestelijke presentatie nieuwe materialen

4212356173_b442deb787_o

Het is een tijd lang rustig geweest rond Transiton Towns Parksjtad. Maar achter de schermen is er toch steevast doorgewerkt aan een nieuwe start. Deze lente gaan we van start met een publiciteitscampagne om de inwoners van Parkstad te mobiliseren. Als try-out willen we de leden van onze de ning-site en bekenden op deze avond uitnodigen om de nieuwe materialen te bekijken.

Zo is er de laatste maanden gewerkt aan deze weblog op de server van Transition Towns Nederland en we willen wel eens weten wat jullie ervan vinden en of er nog dingen aan moeten veranderen. André heeft samen met Leo deze website opgezet zodat we onze informatie beter kunnen presenteren. Zo hebben we meer mogelijkheden qua functionaliteit en vormgeving bijvoorbeeld. Hopelijk groeit de site de komende maanden uit tot een nuttige bron van informatie voor iedereen die in een duurzame veerkrachtige regio is geïnteresseerd. Verder hebben we drukwerk gemaakt zoals een brochure, visitekaartjes, en persberichten. Dit alles in een huisstijl met aardetinten en een krachtig logo. En dan is er nog de nieuwe powerpoint-presentatie waarin de concepten van transition towns en permacultuur inzichtelijk worden gemaakt met foto’s en animaties.Deze avond bied ook gelegenheid om oude contacten weer eens aan te halen.

Bij deze zijn alle mensen die zich op de ning-site hebben aangemeld uitgenodigd. We verheugen ons op jullie komst. We maken er een feestje van!

Voorlopig programma:

19.30 zaal open
19:45 welkomstwoord
20:00 kennismaking
20:15 powerpoint-presentatie
20:45 distributie brochure en persbericht
21:00 evaluatie websites
21:30 gelegenheid tot nabespreken
24:00 zaal dicht

Datum: woensdag 28 april
Tijdstip: 19:45
Locatie: Café Lachus Valkenburgerweg 23 Heerlen

Afbeeldingen: www.flickr.com

Vergelijkbare berichten