RepairCafé GeredGoed in de Ruilwinkel Kerkrade

Zaterdag 31 maart schuift het RepairCafé GeredGoed weer een eindje op in de regio Parkstad. Dan zijn ze te gast in de RUILWINKEL – Kerkrade (Humanitas) gelegen in Spekholzerheide, Patronaatstraat 4. Net als het Repaircafé is de Ruilwinkel een duurzame onderneming! Ook daar wil GeredGoed de repareergedachte uitdragen om initiatieven uit te lokken zelf een Repaircafé op te richten.

Mensen uit deze buurt en natuurlijk ook mensen uit de naaste omstreken zijn van harte welkom om met hun kapotte en dierbare spullen te komen om deze al of niet onder begeleiding te repareren. Elektrotechnici staan voor u paraat, 2 naaisters, iemand voor hout (kleine meubels) en metaal, een computervraagbaak en een fietsenmaker. Zij helpen u graag, al is het met een advies ! Het devies is: Wij repareren, maar willen het ook ú leren! Bent u tevreden over een reparatie, dan vragen zij een Vrije Bijdrage om het Repaircafé draaiende te kunnen houden.

Hebt u niets te repareren, maar hebt u wel veel spullen in huis, die nog erg mooi zijn, maar waarvan u afstand kunt nemen, kom dan een kijkje nemen in de Ruilwinkel en breng ze mee. De koffie en thee staan altijd klaar! Voor uw spullen krijgt u punten als betaalmiddel. Deze punten kunt u weer besteden om andere goederen of diensten te “kopen”. Door lid te worden van de ruilwinkel kunt u mee gaan doen in het diensten- en goederen-ruilsysteem. De medewerkers daar leggen het u graag uit.

Het team van RepairCafé GeredGoed zal op deze zaterdag 31 maart van 13.00 – 16.30 uur hier aan de slag zijn. De winkel zelf is al om 10.00 uur geopend.

Hebt u specifieke vragen, mail of bel 045 5710055. Informatie is ook te vinden op facebook Gered-Goed Repaircafé en op hyves. Kijk op de landelijke site voor nog meer informatie www.repaircafe.nl.

Vergelijkbare berichten