|

Gluren bij de Buren zondag 30 juni

Dit jaar doet de Dobbeltuin mee met Gluren bij de Buren. Devi-Music komt optreden op zondag 30 juni om 13:45u / 15:15u en 16:45u.
Omschrijving van de act: Twee muzikanten die eigen geschreven liedjes op een bijzondere manier ten gehore brengen. Angelique, zangeres en jengel bengel, en Peter op gitaar.

Hier een filmpje op facebook.

Over Gluren bij de Buren

Op zondag 30 juni wordt een veelkleurig programma gepresenteerd, met optredens in 1400 tuinen verspreid over 29 gemeenten. Tijdens Gluren bij de Buren treedt lokaal talent op, letterlijk op het gras van de buren.

Je bent welkom achter de schutting bij je buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje! Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden. 

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. 

Stippel jouw route hier uit! Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur in tuinen bij jou in de buurt. Je woont de optredens bij zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage.

Vergelijkbare berichten