|

Gratis inspiratiepakket ‘Psychologie voor Duurzaamheid’

Met de zomervakantie voor de deur wijs ik je graag op het inspiratiepakket ‘Psychologie voor Duurzaamheid’. In dit pakket vind je diverse artikelen, praktijkrapporten en een e-book over gedragsbeïnvloeding die op duurzame ontwikkeling is gericht.

Dit inspiratiepakket is gratis te downloaden via ImpactAcademy-website.

Ook nodig ik je van harte uit om dit najaar de collegereeks ‘Psychologie voor Duurzaamheid’ bij ImpactAcademy te volgen. De reacties op de eerste reeks die eerder dit jaar plaatsvond waren positief: meer dan 90% (!) van de deelnemers raadt de collegereeks aan. Het studie- en achtergrondmateriaal werd gemiddeld met het cijfer 8,3 beoordeeld.

Wil je meer informatie over deze reeks of de andere reeksen die ImpactAcademy dit najaar organiseert? Kijk dan op www.impact-academy.nl.

Hopelijk tot ziens!
Lars Moratis

psych_duurzOktober – december 2014
Gedragsverandering is de sleutel voor duurzaamheid, maar hoe beïnvloed je gedrag effectief? Hoe nemen wij beslissingen? En kunnen we breken met onduurzame gewoonten? De psychologie biedt vele inzichten en handvatten om duurzaam gedrag te stimuleren. Vanaf oktober star een geheel nieuwe editie van de collegereeks ‘Psychologie voor Duurzaamheid’. Met bijdragen van onder meer prof.dr. Roos Vonk en prof.dr. Bas Verplanken.
spirit_duurzOktober – december 2014
‘Ruimte maken voor wat van waarde is’, zo luidt de ondertitel van deze gloednieuwe reeks die is bedoeld voor duurzaamheidsprofessionals die op zoek zijn naar betekenisvolle intellectuele voeding. Geïnspireerd blijven om te blijven inspireren. Met bijdragen van onder meer prof.dr. Harry Kunneman en prof.dr. Paul de Blot.
story_duurzNovember 2014 – januari 2015
De mens houdt van verhalen. Storytelling kan duurzaamheidscommunicatie effectiever en geloofwaardiger maken. Maar het vertellen van een goed verhaal is allesbehalve eenvoudig. Bestaan er succesrecepten voor storytelling op het gebied van duurzaamheid? Wat zijn kenmerken van een goed verteld verhaal? En wat kunnen we leren van ’s werelds beste voorbeelden van storytelling voor duurzaamheid? Met bijdragen van onder meer prof.dr. Noelle Aarts en drs. Suzanne Tesselaar.

Over ImpactAcademy
ImpactAcademy organiseert bijzondere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor duurzaamheidsprofessionals. ImpactAcademy is opgericht om duurzaamheidsprofessionals nieuwe inspiratie te bieden en extra impulsen te geven aan het duurzame denken en doen. Door te voeden, reflecteren, vernieuwen en uit te dagen.
Meer informatie? Ga naar www.impact-academy.nl.

Vergelijkbare berichten