Klankbijeenkomst Dobbeltuin zondag 17 september

Wilma Porta nodigt uit:

klankbijeenkomst 17 september

2 jaar geleden voelde ik heel erg de behoefte om mijn klank te laten horen samen met andere mensen. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen en nu werd aan mij de vraag gesteld om dit weer te doen.

In deze bijzondere tijd waarin heel veel verandering op universeel, wereld en daardoor ook transformatie op individueel niveau plaats vindt, is het een uitdaging om ‘in het midden’ oftewel bij jezelf en in een ‘positive vibe’ te blijven.

Alles en iedereen bestaat uit trilling. Deze trilling kan o.a. worden beïnvloed door middel van het gebruik van je eigen stem en/of klankinstrumenten. Momenteel is het van groot belang deze trilling zo hoog mogelijk te houden. Daarom nodig ik je uit om op zondag 17 september om 14.00u naar de Dobbeltuin in Heerlen te komen om vanuit jouw positieve intentie jouw klank (trilling) te laten horen.

Neem je eigen klankinstrument zoals bijvoorbeeld klankschaal, frame/sjamanendrum, oceandrum tingsha’s, didgeridoo, rainstick enz mee. Ook zonder klankinstrument ben je van harte welkom.

Voor eventuele vragen kun je via mail contact met mij opnemen. Een vrije bijdrage voor onderhoud en gebruik van de Dobbeltuin is welkom.

Dobbeltuin, Dobbelsteijnstraat Heerlen

Vergelijkbare berichten