| | | |

Klimaatmars 6 november 2021 Amsterdam

Doe mee met de Klimaatmars op 6 november in Amsterdam! Samen maken we dit het grootste klimaatprotest dat Nederland ooit heeft gezien.

De overstromingen, bosbranden en het IPCC rapport van deze zomer laten zien: de klimaatcrisis is nu. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Begin november komen onderhandelaars van over de hele wereld samen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow om hierover te praten. Over de hele wereld zijn plannen in gang om tijdens deze conferentie de straat op te gaan. Ook in Nederland willen we de druk op onze overheid opvoeren om met ambitieuze en eerlijke klimaatplannen te komen. We eisen dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan.

Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we iedereen nodig. Dit is hét moment voor actie. Dus kom op zaterdag 6 november naar Amsterdam – zo zorgen we dat deze klimaatdemonstratie de grootste ooit wordt!

Ga naar www.klimaatmars.nl om te zien hoe jij kan meehelpen.

Samen met de bus naar de KLIMAATMARS op 6 november in Amsterdam!

Vanuit Maastricht rijden er bussen naar de Klimaatmars in Amsterdam. Kosten € 12,50 per persoon/retour

Vertrek Maastricht : Voorkant Station Centraal Maastricht, taxistandplaats, Spoorweglaan, 9.15 uur

Vertrek Amsterdam: Piet Heinkade, 17.00 uur

Aanmelden: Sustainability Hub, Sint Hubertuslaan (Vanaf 27 oktober)
Doordeweeks dagelijkse verkoop van 17:00 tot 19:00u en zaterdags van 12:00 tot 14:00u of
info:

Vergelijkbare berichten