|

Lets Ontbijt + rondleiding Dobbeltuin

LETSVElogoOp dinsdag 19 mei organiseert Lets voor Elkaar een ontbijt en rondleiding op de Dobbeltuin in Heerlen.

Het Pot-Luck-ontbijt begint om 9.30. Pot-Luck betekent dat de deelnemers iets meenemen om te delen voor het ontbijt. Om 10.00 uur begint de rondleiding en duurt tot 11.00 uur.

Deze activiteit staat open voor iedereen en is bedoeld om leden en niet leden van de ruilkring Lets-VoorElkaar met elkaar kennis te laten maken.

De Dobbeltuin is een buurttuin aan de Dobbelsteijnstraat in Meezenbroek, een particulier initiatief van de werkgroep Permacultuur van Transition Town Parksjtad. Tuinieren op permacultuurbasis is samenwerken met de natuur, waarbij de natuur als voorbeeld genomen wordt.

Deze buurttuin is een tuin door en voor de buurt en belangstellenden en iedereen die het leuk vindt kan hier haar of zijn steentje bij dragen en meedelen in de oogst. De tuin heeft terrassen voor momenten van ontspanning en buurtcontact.

De Dobbeltuin is in feite een leerproject voor zowel de ontwerpers en uitvoerders als de mensen die een bijdrage in de tuin leveren. Tijdens de rondleiding wordt verteld over de ontstaan’s geschiedenis, de uitgangspunten, het ontwerp en meer van de tuin.

Voor meer informatie:

Buurttuin Dobbelsteijnstraat

Dobbeltuin

De organisatie verzoekt iedereen die wilt deelnemen om zich voor vrijdag 15 mei 2015 aan te melden via:

letsvoorelkaar(at) gmail.com of via  06-37476773 bij Hans Roumen.

Via bovenstaand emailadres en telefoonnummer kunnen ook mensen zonder vervoer en mensen die anderen mee willen nemen zonder vervoer zich aanmelden.

Vergelijkbare berichten