|

Oranje Fonds kent €20.000 toe aan Stadswerkplaats Heerlen

Stadswerkplaats Heerlen is zeer dankbaar voor de toekenning van het Oranje Fonds. Dit brengt de stand op 69% van de totale begroting!

Stadswerkplaats Heerlen is de openbare werkplaats in het centrum van Heerlen en nog in oprichting. Het biedt voor iedereen mogelijkheden ambachtelijk te werken in een professionele hout- en metaalwerkplaats. Het is hier werken met je handen en putten uit je creativiteit. Je kunt hier leren maar ook kennis achterlaten. Ook is deze werkplaats geschikt voor startende ondernemers. Wil je creatief aan de slag, wil je een ambacht leren of je er verder in ontwikkelen kom naar de Stadswerkplaats.

www.stadswerkplaatsheerlen.nl

Stadswerkplaats Heerlen is onderdeel van stichting Parksjtad in Transitie (PiT) waar ook Repair Café Parkstad, werkgroep permacultuur en de Groene Kanteling onder vallen.

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Vergelijkbare berichten