| | | |

Parksjtad in Transitie heeft partner-organisatie in Herzogenrath

Enige tijd geleden kreeg Parksjtad in Transitie een bericht via het contact formulier op de website:

Mag ik mij even voorstellen. Dhr Erlinge en wij zijn met vergelijkbare projecten bezig in omstreken Herzogenrath waaronder ook Kerkrade. We zijn een tijd geleden een podcast begonnen, die in Herzogenrath wordt opgenomen, waarin we deze thema’s bespreken en mensen informeren.

Bij deze, zou ik dan ook graag iemand of meerdere van jullie willen uitnodigen om eens deel te nemen aan onze podcast om ideeën uit te wisselen, te netwerken en om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Ik hoop van jullie te horen met vriendelijke groeten,

Gus

http://www.wohltat-ev.com

https://anchor.fm/realtime4

Op hun website staat o.a. het Repair Café in Herzogenrath aangekondigd.

Onlangs zijn we met René van der Luer van de Groene Kanteling, Remco Wijckmans van Repair Café en Stadswerkplaats en Leo de Groot van de Permacultuur werkgroep op bezoek geweest. We werden gastvrij ontvangen door de heren Behrendt, Dols und Erlinge en er is een podcast van ons gesprek opgenomen. In de podcast is het gedeelte waarin wij ons voorstellen te horen. Deze is gedeeltelijk in het Duits maar grotendeels in het Nederlands: Podcast

Hun organisatie heet Wohltat en ook bij hun zijn er mensen met permacultuur bezig o.a. om in Aken meer eetbaar groen aan te leggen.

We hebben afgesproken dat we elkaar op de hoogte zullen houden van ieders activiteiten. Dat heeft ons gestimuleerd om op onze website de mogelijkheid te geven om in meerdere talen te kunnen inzien.

Vergelijkbare berichten