|

Permacultuur Festival 1, 2 en 3 Juli 2016

fes20140705Permacultuur Festival

Voor de derde keer zullen we ook deze zomer op de Permacultuur tuinderij ‘Samenland’ en het naastgelegen kasteel Nieuwenhoven (Sint-Truiden, België) een weekend lang workshops, lezingen en discussies gehouden worden. Het programma bestaat naast theorie over Permacultuur ook uit allerlei praktische workshops zoals het bouwen van een composttoilet en natuurlijk een muzikaal avondprogramma.

Het festival is voor iedereen die geïnteresseerd is in Permacultuur en Agro-ecologie. Naast het opdoen van theoretische en praktische vaardigheden is er veel ruimte voor het delen van kennis en ervaringen, contacten leggen.

Kosten festival

Net als vorig jaar houden we de kosten van het Festival laag zo dat iedereen de mogelijkheid heeft om hier aan deel te nemen. De kosten zijn dan ook hetzelfde gebleven namelijk 25 euro voor het hele weekend. Vrijdag om 12:00 begint het Festival en duurt tot zondag 17:00.

Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen aan het festival.

Overnachten

fes20140704

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om te overnachten in je eigen tent. De kosten hiervoor zijn 7 euro per tent per nacht.
Je kunt ook overnachten in het Kasteel. Hiervoor moet je zelf Contact opnemen met Kasteel Nieuwenhoven.

fes20140705_1Op zoek

Verder zijn we nog op zoek naar een logo voor het festival. Heb je een ontwerp of een idee wat past bij de sfeer van het festival, laat het ons dan weten.

Mocht je ervaring hebben met Permacultuur en dat willen delen in bv. de vorm van een workshop neem dan contact met ons op. We kijken dan samen of het mogelijk is om dit in te passen in het programma.

Meer info en inschrijven: Permacultuur Festival

Vergelijkbare berichten