|

Permacultuur Informatie & Inspiratie

Online materiaal

eetbaar Nederland

-) Op www.eetbaarnederland.nl is een uitgebreid overzicht met inspirerende artikelen te vinden. Veel concepten komen aan bod, van het maken van een gemakkelijke moestuin op een balkon of dak tot aan het realiseren van een grote gemeenschapstuin in samenwerking met de lokale gemeenschap.

-) Geoff Lawton heeft een prachtige serie permacultuur videos gemaakt die hij gratis beschikbaar stelt voor iedereen om te bekijken op: www.geofflawton.com.

-) www.filmsforaction.org heeft een uitgebreide verzameling van online gratis te bekijken films en documentaires over permacultuur op hun site staan.

-) 101 permacultuurontwerpen, ( http://imgur.com/a/aTPS8 ) laat met duidelijke illustraties zien hoe praktisch toepasbaar permacultuur is op vele verschillende gebieden.

-) Via www.green-shopping.co.uk zijn een groot aantal gratis permacultuur boeken te downloaden.

-) Op www.permaculturedesigntraining.com is een gratis online Permaculture Design Course te volgen voor eenieder met interesse en een goede beheersing van de Engelse taal.

-) Een diepgaand informatieve website ingericht volgens het Permaculture Design Handbook is te vinden op: www.treeyopermacultureedu.wordpress.com.

-) Via youtube zijn vele korte videos over permacultuur te vinden en via google video zijn langere videos te vinden. Het youtubekanaal Peak Moment: Locally Reliant Living for Challenging Times behandelt ook vele onderwerpen wat raakt aan permacultuur.

Verkrijgbare materialen

-) Omslag heeft verschillende DVD`s, boeken en ander materiaal te koop over permacultuur en aanverwante onderwerpen.

-) Een fraaie set gewone speelkaarten, prachtig geillustreerd met permacultuur weetjes. Een ideale manier om je kennisenkring op een speelse manier subtiel kennis te leren maken met permacultuur.

Group-of-cards

Vergelijkbare berichten