REPAIR CAFE KOMT OOK IN HOENSBROEK

Deze maand gaat het reparatieteam een nieuwe, doch al lang bestaande wijk in: de Passart in Hoensbroek! Ook hier willen we graag milieubewustzijn en duurzaam gedrag promoten door te laten zien dat echt niet alles wat hapert, weggegooid hoeft te worden. We zijn dit keer uitgenodigd door Hub Wolfs, de man achter de Belangenvereniging WIA & WAO. Uiteraard zijn bewoners uit omliggende wijken en gemeenten van harte welkom om zaterdag 29 oktober naar het buurtcentrum, het Harrie Meershuis te komen.

Om 13 uur staat het reparatieteam van Gered Goed  voor u klaar om samen te bekijken wat er gerepareerd kan worden van de spullen die u wilt redden van de afvalberg! Wellicht neemt u ze mee terug naar huis voor een 2e leven.

Er zijn elektro-technici aanwezig, naaisters, een fietsenmaker, er is computer en apparatendeskundigheid, een hout -en metaalbewerker, kortom mensen met gouden handjes! Kom gerust met uw dierbare spullen die kapot zijn; voor alle storingen en ongemakken zoeken wij naar een oplossing. Uw hulp en meedenken is welkom!

WIJ REPAREREN, MAAR WILLEN HET OOK Ú LEREN!

Plaats: Het Harry Meershuis, St. Josephstraat 21 in Hoensbroek. Tijd: van 13.00 – 17.00 uur. Heeft u niets te repareren, kom dan gezellig langs voor een kop koffie en een praatje. De leestafel met boeken met reparatietips zal tot uw beschikking zijn.
Voor meer informatie kijk op de landelijke site www.repaircafe.nl Voor specifieke vragen bel deze maand naar Petra Timmermans 045-5710055 of mail naar
Wij zijn ook te vinden op Facebook ! (GeredGoed Repaircafé ) en Hyves! www.gered-goed.hyves.nl
Nieuwe vrijwilligers met een deskundigheid zijn altijd welkom!
Namens het team van Repaircafé Gered Goed.

Vergelijkbare berichten