RepairCafé GeredGoed te gast in Consuminderhuis “Ons Genoeg”

Voor de 2e keer gaat het reparatieteam van GeredGoed zaterdag 28 april op locatie in het CONSUMINDERHUIS “Ons Genoeg”, in Landgraaf, Wilhelminastraat 25. En met genoegen!
Het voorjaar  komt met horten en stoten op gang! Mocht u het nog niet gedaan hebben, dan wordt het tijd het tuingereedschap te inspecteren, als ook fietsen en andere vastgeroeste materialen. En hebt u nog  kapotte spullen, die u maar niet kunt weggooien, omdat ze u dierbaar zijn, kom dan naar het Repaircafé om te kijken of we dat samen kunnen oplossen. Van 13.00 uur tot 16.30 uur staan elektro-technici voor u klaar, naaisters en fietsenmaker(s). Een computerexpert beantwoordt al uw vragen omtrent bediening. En de kosten? Een vrije bijdrage bij een geslaagde reparatie!

Een dierbaar kleinood......is GEFIKST.

Kijk voor informatie over de filosofie van het Consuminderhuis op  www.consuminderhuislandgraaf.nl en voor de filosofie van het repareren op www.repaircafe.nl.  Voor specifieke reparatievragen, bel naar Petra Timmermans 045 5710055 of mail naar geredgoed(at)gmail.com

Vergelijkbare berichten