Repaircafé Parkstad Limburg komt 31 januari 2015 naar Heerlen

Zaterdag 31 januari is er van 14 tot 17 uur Repaircafé (reparatiecafé) in Activiteitencentrum The Break, Schandelermolenweg 24 in Heerlen.

RepairCafe-550x413

Wat is de bedoeling?
U neemt van thuis kapotte spullen mee die u nog dierbaar zijn en u gaat deze in het Repair Café samen met de deskundigen proberen te repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
De reparateurs, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers, die aanwezig zijn, zijn zeer ervaren vrijwilligers.
Het Repair Café probeert zo bij te dragen aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal willen de vrijwilligers van het Repair Café laten zien dat samen repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk.

Non-profit
Repaircafé Parkstad Limburg is een non-profit organisatie en een Nederlands concept. Het werkt uitsluitend met vrijwilligers en is een werkgroep van Parksjtad Transition Towns.
Bent u iemand die handig is in bijvoorbeeld het repareren van elektronica of elektrische apparatuur?
Kom gerust een kijkje nemen of neem contact met ons op, zie contact.

Er is gratis entree maar een vrije gave is welkom!

Vergelijkbare berichten