Repaircafé Parkstad Limburg 22 februari 2014 in de Luciushof

Op zaterdag 22 februari opent Repaircafé Parkstad Limburg van 10.00 tot 13.30 uur weer haar deuren in de Luciushof aan de Putgraaf 3 6411GT in Heerlen om kapotte spullen samen te repareren. Want weggooien dat doen we in 2014 niet meer…, toch?!

Luciushof

Afvalberg
In de Luciushof kan zaterdag 22 februari zelf worden bijgedragen aan het verminderen van de afvalberg en de CO2 uitstoot. Hoe? Door o.a. oude apparatuur, keukengerei, kapotte kleding mee te brengen en te laten nakijken door een team van deskundige vrijwilligers die het meegebrachte dan samen met jou gaan repareren. Zo valt er ook altijd iets te leren. Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, koffie en thee staan klaar.

Vrijwilligers
De reparateurs van het Repaircafé zijn vrijwilligers en allen woonachtig in en om Parkstad. Elke (meestal) laatste zaterdag van de maand is er een bijeenkomst van het Repaircafé op een wisselende locatie. Repaircafé Parkstad Limburg is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers, vooral op het gebied van elektrotechniek en computers, maar ook een fietsenmaker, timmermensen en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Non-profit
Repaircafé is een non-profit organisatie en een Nederlands concept. Het werkt uitsluitend met vrijwilligers. Er zijn Repaircafé’s in het hele land, zelfs ook al in het buitenland. Repaircafé Parkstad Limburg is een werkgroep van Transition Towns Parksjtad.

Andere data

  • Zaterdag 29 maart Op de Boor Bocholtz Wilhelminastraat 19 6351 GN van 10.00 tot 13.30 uur.
  • Zaterdag 26 april WerkplaatsK Kerkrade Elbereveldstraat 105 6466 JM van 13.00 tot 16.30 uur (let op, ander tijdstip!).

Altijd gratis entree!


Bezoek ook de website of de facebookpagina.

Vergelijkbare berichten