Repaircafé Parkstad Limburg 29 maart 2014 te gast in Bocholtz

Repaircafé Parkstad Limburg is op zaterdag 29 maart te gast in Multifunctioneel Centrum Op de Boor aan de Wilhelminastraat 19 te Bocholtz.
Vanaf 10.00 tot 13.00 uur kun je er terecht met je kapotte spullen die nog een tweede leven waard zijn.

Afvalberg
In Op de Boor in Bocholtz kun je zaterdag 29 maart zelf bijgedragen aan het verminderen van de afvalberg en de CO2 uitstoot. Hoe? Door o.a. oude apparatuur, keukengerei, kapotte kleding mee te brengen en te laten nakijken door een team van deskundige vrijwilligers die het mee gebrachte dan samen met jou gaan repareren. Zo valt er ook altijd iets te leren. Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar.

Vrijwilligers
De reparateurs van het Repaircafé zijn vrijwilligers en allen woonachtig in en om Parkstad. Elke (meestal) laatste zaterdag van de maand is er een bijeenkomst van het Repaircafé op een wisselende locatie. Repaircafé Parkstad Limburg is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers, vooral op het gebied van elektrotechniek en computers, maar ook een fietsenmaker, timmermensen en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Non profit
Repaircafé is een non profit organisatie en een Nederlands concept. Het werkt uitsluitend met vrijwilligers. Er zijn Repaircafé’s in het hele land, zelfs ook al in het buitenland. Repaircafé Parkstad Limburg is een werkgroep van Transition Towns Parksjtad.

Wanneer en waar is het volgende Repaircafé?

  • Zaterdag 26 april van 13.00 tot 16.30 uur Werkplaats-K aan de Elbereveldstraat 105 te Kerkrade. Die dag is er een vakkundig naaister aanwezig die een workshop kleding oppimpen geef, de workshop is gratis, aanmelden kan via onze contactpersonen of per mail: .
  • Zaterdag 31 mei van 10.00 tot 13.00 uur Repaircafé in de Rode Beuk Kloosterstraat 57 Simpelveld.

Altijd gratis entree!


Bezoek ook onze onze facebookpagina: facebook.com/repaircafeparkstad

Vergelijkbare berichten