|

Repaircafé weer present in Parkstad

Het team van Repair Café Parkstad Limburg is ook deze maand weer present in Parkstad en wel:

Op zaterdag 28 augustus van 10.00 – 13.00 in:

Sam-Sam
Mijnzetellaan 6
Heerlen

Wat is de bedoeling ?

U neemt van thuis kapotte spullen mee die u nog dierbaar zijn en u gaat deze in het Repair Café samen met de deskundigen proberen te repareren.

De reparateurs, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers, die aanwezig zijn, zijn zeer ervaren vrijwilligers.

Het Repair Café probeert zo bij te dragen aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving maar bovenal willen de vrijwilligers van het Repair Café laten zien dat samen repareren leuk, en vaak heel gemakkelijk is.

Zo valt er ook altijd iets te leren. Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar.

Non-profit

Repaircafé is een non-profit organisatie en een Nederlands concept. Het werkt uitsluitend met vrijwilligers. Repaircafé Parkstad Limburg is een werkgroep van Parksjtad in Transitie.

Vrijwilligers !

Wij zijn nog steeds op zoek naar handige mensen op het gebied van het repareren van elektrische apparaten, fietsen, klokken ed. die een keer in de maand ons team willen versterken.

Wij hebben totaal 9 bijeenkomsten per jaar.

Meer informatie:

Voor vragen over of het aanmelden van bijv. een reparatie kunt u contact opnemen.

Telefonisch: 06-53562168 of via de mail:

Meer informatie over het Repaircafé kunt u vinden op de website: www.repaircafeparkstad.nl en de facebookpagina onder repaircafeparkstad.

Kijk ook eens op de landelijke website, www.repaircafe.nl.

Vergelijkbare berichten