Reparatie dag zaterdag 26 maart

Zaterdag 26 maart is er wederom een editie van REPAIRCAFÉ GEREDGOED. Van 13.00 tot 17.00 uur in de Grote Zaal van het Luciushof, Putgraaf 3 Heerlen. Helaas is de mogelijkheid om fietsen te repareren voorlopig opgeschort.

a.s. Zaterdag 26 maart zal het team van Repaircafé Gered Goed weer paraat staan om de bewoners van het centrum Heerlen en omliggende wijken te begeleiden bij het repareren van dierbare kapotte spullen. Dat zal dan de laatste keer voor de zomer zijn, want in April is het Koninginnedag op de laatste zaterdag van de maand en daarmee vervalt dan die reparatiedag! Nu, in het begin van de lente in ieder geval nog een keer in de Luciushof. Extra attractie deze keer! Beb de Breier laat zien hoe je kunt breien met cassettebandjeslint en haken met plastic en nog veel meer!

Op zaterdag 26 maart kunt u terecht met kapotte spullen die u dierbaar zijn, van speelgoed tot kleine meubels, kleding maken en verstellen, breikunsten, kleine elektrische apparaten, vragen/problemen bij computergebruik, ook Apple-deskundigheid aanwezig! En alles wat zich nog verder aandient. Waar mogelijk repareert u zelf onder toeziend oog van vaklui.

Er is koffie, thee, fris en koek. Tevens wordt er een leestafel ingericht met boeken over reparaties van allerlei aard. Kortom, we maken er werk van om de sfeer aangenaam en gezellig te maken.

Elektro-monteurs zijn nog steeds erg welkom! Ook als u andersoortige reparatie-kennis bezit en het leuk vindt die kennis met andere Parkstadbewoners te delen, bent u van harte welkom om mee te doen.

Uitleg over de Apple Macbook

Vergelijkbare berichten