Sponsoring voor RepairCafé GeredGoed

Het RepairCafé GeredGoed is verheugd dat ze onlangs een gift mochten ontvangen van € 50,00 van de firma:
Als dank is deze vermelding op de website van Transition Town Parksjtad geplaatst.

Er zijn verschillende vormen van sponsoring, die GeredGoed ondervinden. Zo sponsort het Consuminderhuis het RepairCafé in natura door geen zaalhuur te vragen en de koffie gratis te schenken voor de vrijwilligers. De vrijwilligers zelf schenken, naast hun inzet ook regelmatig kleine aankopen, zoals materialen, gereedschap, vlaaien e.d.

Blij met een geslaagde reparatie in het Consuminderhuis

De officiële sponsoring komt van de gemeente Heerlen. Een gedeelte van de subsidie voor Transition Town Parksjtad is voor het Repaircafé GeredGoed. Afgelopen jaar was er € 225,00 beschikbaar. Bovendien kon er twee keer gebruik van de grote zaal van het Luciushof gemaakt worden plus een aantal keren van een vergaderzaal. Daarnaast heeft de werkgroep GeredGoed ook een behoorlijk aantal (kleur)kopieën kunnen maken ter aankondiging van de reparatiemiddagen.

Met de opbrengst van de vrije gaven voor de gedane reparaties én het sponsorgeld worden de overblijvende kosten van zaalhuur en consumpties bekostigd, alsook extra uitgaven voor tentoonstellingen, standhuur, verwijsbordjes, kerstpakket voor de vrijwilligers e.d.

Gesponsorde materialen of giften zullen vanaf heden in deze rubriek vermeld worden.

Vergelijkbare berichten