|

Stadswerkplaats Heerlen operationeel

De Stadswerkplaats is geopend!

Heb je creatieve aspiraties wil je aan de slag met hout of wil je je hier verder in scholen kom naar de Stadswerkplaats.  Ben je een vakman in wording en wil je je kunde op professionele machines uitbreiden/verdiepen dan ben je bij ons op de juiste plek. De Stadswerkplaats faciliteert een veilige professionele werkplaats waar je onder constant toezicht tegen een vergoeding aan de slag kunt.

Met ingang van oktober zij we vooralsnog alleen op de zaterdag open voor de Open Werkplaats: meld je je wel even per mail als je voor de eerste keer wilt langskomen? Ben je de vakman in wording dan kun je door de weeks aan de slag: wel even van te voren op afspraak alles regelen. Je kunt dus niet zo binnenlopen!

Wij zijn alleen via mail bereikbaar: stadswerkplaatsheerlen(at)gmail.com

We zijn al een aantal weken met instructieavonden bezig. Onze vrijwilligers moeten wel het naadje van de kous weten (-: natuurlijk. We gaan onszelf geen veren in het achterste steken maar wat anderen van ons denken vinden we wel heel belangrijk en de moeite van vermelden waard…………dus hier komen ze:

Harrie, bedankt voor deze leerzame en onderhoudende avond.

Prima voorbereid ook!

Rob

Ja, het was wat mij betreft heel geslaagd! Een fijne plek om te kunnen proberen, oefenen, vragen stellen, onderzoeken. Persoonlijk voor mij fijn dat ik me als beginner niet dom of bang voel. Voor mensen die al vertrouwd zijn met de machines is dat denk ik net zo belangrijk, dat je je veilig voelt. Maar voor de slagingskans als beginner op de lange termijn heel wezenlijk. Ik verheug me erop donderdag weer aanwezig te zijn.

Annet

Ik ben het volledig met Annet eens. Goede uitleg en veel mogelijkheden om zelf te ervaren wat een machine kan.

Miriam

Ook ik verheug me al op ronde twee . Niks dan lof tot nu …..

Richard

Adres:

GEBOUW CARBON6 (oude CBS gebouw)
Kloosterweg 1, 6412 CN HEERLEN

Inrit is aan de CBS-weg (slagboom, betaald parkeren). Rij via de slagboom naar de (bovengrondse) parkeerplaats links . De Stadswerkplaats ligt onderaan de hellingbaan (rechts) naar de fietsenstalling. De drie grote ramen links zijn van de Stadswerkplaats.

Kom zo veel als mogelijk met de fiets of openbaar vervoer

Vergelijkbare berichten