|

Stadswerkplaats, nog even geduld en dan…

Stadswerkplaats Heerlen: het is zover!

Barts je van de creativiteit en jeuken je handen al! Stadswerkplaats Heerlen maakt een professionele hout- en metaalwerkplaats voor iedereen toegankelijk. Dit is de plek waar je technisch, ambachtelijk en creatief volledig uit je bol kunt gaan.

Goed nieuws: we gaan beginnen!

Wat doen we, wat is er bij ons te halen:

Zoek je verdieping op het gebied van hout en/of metaal of is dit een richting die je gewoon eens wilt onderzoeken? De Stadswerkplaats biedt hier veel mogelijkheden. D.m.v. cursussen en workshops kun je het ambacht leren en tijdens de wekelijkse dagen van de Open Werkplaats alle kennis in de praktijk brengen. T.z.t. wordt er een tarievenlijst op de website geplaatst. Vanaf 2 oktober is de Open werkplaats beschikbaar voor IEDEREEN!
Loopt je hobby uit de hand en zit je met je activiteiten op het randje van professioneel werk dan is de Wirkes van de Stadswerkplaats iets voor jou. Je kunt hier op structurele basis gebruik maken van de werkplaats tegen een vergoeding. Was je sowieso al van plan om van je kunde je beroep te maken en werk je creatief en duurzaam met hout- en/of metaal dan ben je hier ook op de juiste plek. De Wirkes is per 1 september beschikbaar!

Wat doen we vooral niet: je kunt bij ons geen opdrachten plaatsen. Wij faciliteren alleen een werkplaatsruimte met machines, cursussen en begeleiding. Wel kun je bij ons die opdracht zelf komen maken evt. met familieleden, vrienden, de buurt of de vereniging. Veel is mogelijk!

Je vind de Stadswerkplaats in Carbon6 (oude CBS gebouw aan de Kloosterweg 1 te Heerlen). Carbon6 is een multi-creatieve plek waar heel veel creatieve ondernemers zitten en is heel dicht bij het centrum gelegen. Wij zijn vooralsnog niet telefonisch te bereiken. Wel per mail (zie de website).

Naast dat we wat bieden zoeken we ook wat:

wij zoeken meer ambachtsmannen/vrouwen om ons team te versterken. Wie wil ons meehelpen onze workshops te verzorgen, wie wil meehelpen als begeleider op de open werkplaats?

Techneuten: ervaren hout- en metaalbewerkers, meubelstoffeerders etc. laat wat van je horen?

Voor meer informatie over de Stadswerkplaats ga naar: https://www.stadswerkplaatsheerlen.nl/

Bezoek ons op Instagram: @stadswerkplaatsheerlen

Bezoek ons op Facebook en twitter: stadswerkplaatsheerlen

Vergelijkbare berichten