Hoe kun je ons steunen?

Uiteraard kun je ons steunen door in je eigen leven ‘duurzame kracht’ tot verdere ontwikkeling te brengen. Verder door je in te zetten voor een of meerdere activiteiten van onze organisatie, zie onze home pagina. En tenslotte door ons werk financiëel te ondersteunen. Hiervoor zijn er de volgende mogelijkheden:

Doneren

Voor onze inkomsten zijn we afhankelijk van de bijdragen van donateurs. Samen met hen kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame regio die we al onze kinderen toewensen. Misschien behoort een periodieke overschrijving tot de mogelijkheden? Elke bijdrage is welkom.

Bankrekening: NL06 TRIO 0197 8517 03
t.n.v.: stichting Parkstad in Transitie
o.v.v.: Gift of bestemmingsgift voor: ……..

De stichting Parkstad in Transitie is een door de Belastingdienst erkende het algemeen nut beogende instelling, een ANBI. Giften aan ons zijn dus aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting.

Winkel

Koop producten uit onze winkel. Hiervan gaat het winst percentage naar onze organisatie. De materialen uit onze winkel zijn ook verkrijgbaar bij onze stand, die op allerlei evenementen te vinden is. Tevens is het mogelijk om uw producten na afspraak af te halen bij het depotadres.

Nog meer ideeën?

Wellicht zijn er ook andere mogelijkheden. Heb je een bruikbaar idee, neem contact met ons op.