|

Sustainable Human filmpjes

Sustainable Human heeft op youtube een kanaal met meer dan 90 korte inspirerende filmpjes: https://www.youtube.com/c/SustainableHuman/videos

Sustainable Human is een non-profit organisatie die is opgericht door een man en vrouw-team (Chris en Dawn Agnos). Hun missie is om de onderliggende verhalen te onderzoeken die aanleiding geven tot de ecologische, sociale en economische crises van onze tijd. Ze willen nieuwe verhalen bieden die de mensheid helpen om in harmonie te leven met elkaar en de biosfeer. Meer informatie: https://sustainablehuman.org/

Waarom hebben we verhalen nodig die het beste in ons naar boven halen?

De mensheid is in toenemende mate losgekoppeld, agressief en apathisch ten opzichte van elkaar. De bedrijfsmedia doen hun best om ons in een staat van shock, verwarring en overweldiging te houden. Wat we nodig hebben, is onze ware plaats in de onderling verbonden, natuurlijke wereld te kennen.

Wij zijn visionairs die verhalen creëren die positief sociaal bewustzijn en verandering stimuleren. Wij geloven dat mensen van nature goed zijn en, wanneer ze daartoe worden uitgenodigd, zullen deelnemen aan het creëren van meer zinvolle en doelgerichte levens. Onze verhalen zijn een uitnodiging aan alle generaties om te investeren in het creëren van een meer harmonieuze en onderling verbonden wereld waarvan ons hart weet dat deze mogelijk is.

Hier een voorbeeld:

Globalisering berooft ons van onze menselijkheid, lokaal produceren en consumeren kan deze herstellen.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=q8WUA20sswI&width=550&height=309,4[/embedyt]

“Lokaal. Een eenvoudig concept met het potentieel om de wereld te veranderen. Het tegengif voor het consumentenkapitalisme. De sleutel tot het oplossen van onze schijnbaar eindeloze ecologische crises. Een leidend principe om ons terug naar huis te brengen: naar de gemeenschap, naar de natuurlijke wereld en naar welvarende, plaatsgebonden economieën.”

Vergelijkbare berichten