Zaterdag 28 mei Reparatie Café in Brunssum

In mei gaan we de wijk in! We zijn door de woningbouwvereniging Weller uitgenodigd om in Brunssum voor een keer zitting te nemen.  Corporatie Weller wil zich in de toekomst meer en meer gaan bezighouden met Duurzaamheid en Milieu en in dit kader willen zij een aantal bijeenkomsten organiseren voor hun huurders. Reparatie en hergebruik van nog goede spullen past helemaal in hun speerpunt om het bewonersgedrag te veranderen in de richting van duurzaamheid.
Het Repaircafé in Brunssum zal dan op zaterdag 28 mei in de ruimte UPSTAIRS in hoogbouwflat Achter de Locht, Europalaan domicilie houden.
Wij verheugen ons op een nieuwe klantenkring die even enthousiast alles uit de kast en van de plank haalt om te redden wat te redden is van de ondergang. Het zal fantastisch zijn als mensen in Brunssum geïnspireerd worden om een eigen Reparatie Café op te richten.

Daarna is het zomer en bekijken we opnieuw in juni waar we naar toe trekken. Op de oude stek in de Luciushof of naar een nieuwe locatie waar we uitgenodigd worden.

Vergelijkbare berichten